MAGUNKRÓL

A Screenland Kft. alapításkor olyan audió-és vizuáltechnológiai céget álmodtunk meg, amely rendszerintegrátorként professzionális, egyedi igényekre szabható megoldásokat tervez, kivitelez és üzemeltet. Az elmúlt 9 év során több mint 40, jelentős hozzáadott értéket képviselő projektet valósítottunk meg országszerte, mint például:

  • felépítettük Európa legnagyobb járatinformációs videófalát a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren;
  • kialakítottuk a Mercedes-Benz országos digital signage vezérelt információs monitor rendszerét, illetve
  • megterveztük és üzembe helyeztük az e-Mobi Elektromobilitás Látogatóközpont komplex audió és vizuáltechnikai rendszerét.

Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek, szakértői tudásunknak és számottevő raktárkészletünknek köszönhetően meghatározó szerepet töltünk be az audió-vizuális termékek hazai viszonteladói piacán is, így ügyfeleinkre együttműködő partnerként is tekintünk. Legfőbb sikerünk titka a megrendelői igények rugalmas kezelése, a rendszertervezéstől a kivitelezésig tartó teljes körű projektmenedzsment, a kimagasló szakértelem és rendszerbiztonság. Kiemelt partnerünk az LG Magyarország.

Audió- és vizuáltechnikai megoldásaink élményszerűvé és látványossá teszik ügyfeleink információit, kép-és hangalapú tartalmait. Rendszerintegrátorként figyelembe vesszük az igényeket, szakértő csapatunk a konkrét elképzeléseket technológiai tanácsokkal támogatja, ezáltal optimalizált, költséghatékony és komplex megoldásokat kínálunk. Megrendelői körünk kiterjed a piaci és állami szereplőkre egyaránt, vagyis szolgáltatóközpontokra, ingatlanfejlesztőkre és beruházókra, turisztikai és kulturális intézményekre, szállodaláncokra, éttermekre, gyártói szegmensre, illetve autómárka képviseletekre.

Audió és vizuáltechnikai vezérlő rendszereink folyamatos rendelkezésre állását az amerikai CRESTRON megoldásai biztosítják, amely garancia a teljes üzembiztonságra.

SZOLGÁLTATÁSOK

rendszertervezés
disztribúció
installáció
karbantartás
tanácsadás
rendszerüzemeltetés

KAPCSOLAT

KÖZPONTI IRODÁNK

HIBABEJELENTŐ

ÜZENJ NEKÜNK!

VEZETŐSÉG

Irodavezető
Orbán Réka
phone 06 1 244 80 13
Kereskedelmi vezető
Sándor Attila
phone +36 30 586 10 32
Műszaki vezető
Lorschy Péter
phone +36 30 211 66 00
IT vezető
Mészáros Ferenc
phone +36 30 999 00 98
Pénzügyi vezető
Blaskó Mária
phone +36 1 244 80 13
mail_outline info@screenland.eu
Ügyvezető
Nyéki Zsolt
phone +36 1 244 80 13
mail_outline info@screenland.eu
place 1139 Budapest, Röppentyű u. 65-67.
phone +36 1 244 80 13
mail_outline info@screenland.eu