MEGOLDÁSOK

Beltér

Digital Signage

A digitalizált jövő dinamikusan fejlődő komplex, monitorokra és kijelzőkre optimalizált tartalomszolgáltató rendszere. A tetszőleges számú végpontra kiterjeszthető, folyamatosan és online frissíthető információközlő megoldásunk lehetővé teszi az audió-vizuális tartalmak közvetítését, megjelenítését, akár hirdetésként akár közérdekű tájékoztatók formájában, területi korlátozás nélkül. Tartalomszolgáltató rendszerünk által könnyen, gyorsan és költséghatékonyan menedzselhetők központosított marketingkampányok. A digital signage rendszer képes egy gombnyomásra módosítani az összes telepített kijelzőn megjelenő információt, vagy akár egyenként más és más tartalmat időzítve megjeleníteni. Digitális rendszerünk futtatható kijelzőkön, vetíthető felületeken vagy akár információs terminálokon is.
Videófalak

Egyedi igényekre szabható, speciális kijelzőkből építhető videófalaink professzionális megoldást nyújtanak audió-vizuális tartalmak nagy felületen történő megjelenítésére. Az adott helyszín adottságaira optimalizáljuk a kijelzők számát, méretét és fényerejét, így a videófalakon megjelenő tartalmak lenyűgöző vizuális élményt nyújtanak. A rendszerhez integrálhatók digital signage és interaktív megoldásaink is, így létrehozható egy funkcionálisan komplex, kimagasló ügyfélélményt nyújtó vizuáltechnikai rendszer. Referenciáink közt szerepelnek vezérlőtermek rendszerfolyamatait megjelenítő videófal rendszerek, illetve egyéb dekorációs és tájékoztató célú információ kijelzésére szolgáló digitális felületek is.

Vetítéstechnika

Vetítéstechnikai megoldásaink egyedileg tervezett és kivitelezett, optimalizált audió-vizuális rendszerek – projektorok, vetítővásznak, hangtechnika, központi vezérlés, illetve egyéb speciális integrált kiegészítő eszközök -, melyek hatékonyan támogatják és élményszerűvé teszik a vállalati értekezleteket, előadásokat, prezentációkat, oktatásokat és beltéri rendezvényeket. A technika fejlődésével elérhetőek már a lézer fényforrású projektorok, melyeknél már nem kell a költséges lámpák cserélésével és a fényerő csökkenésével foglalkozni.
place 1139 Budapest, Röppentyű u. 65-67.
phone +36 1 244 80 13
mail_outline info@screenland.eu